De zakelijke groothandel gemaakt door bakkers, voor bakkers!

Wij zijn bekend geworden door met de ijslepel geschepte Cocos balls, en ons E-nummervrije Handgemaakt brood.

Smullende Steven

Mijn Bakkerswinkel is ontstaan en onderdeel van ons bedrijf Smullende Steven. Als bakker op de markt weten we als geen ander waar goede producten aan moeten voldoen. Deze kwalitatieve producten bieden wij aan onze zakelijke klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan collega marktbakkers, lunchrooms of restaurants.

Registreer je zakelijke account

Na het registeren van je account, wordt je account bekeken. Na goedkeuring kan je direct aan de slag en kan je alle producten en prijzen bekijken in onze webshop. Bestellen gaat makkelijk en snel, je ontvangt eind van de maand een verzamelfactuur van alle bestelde producten. Dat is makkelijk!

Onze specialiteiten

Onze specialiteiten

Wij staan met brood en koekbanket op de markt. Ambachtelijke broden. Je vindt bij ons een ruim assortiment aan desem broden met en zonder rozijnen en hazelnoten.

Verder koop je bij ons onder andere gevulde koek, roomboterkoek, aardbeislofjes, American cookies en havermout koeken.

Je moet echt komen kijken er ligt te veel om op te noemen.

Wij hebben een ruim assortiment bake-off broden van handgemaakt brood. Dit brood is suikervrij, E- nummer vrij en gemaakt zonder dierlijke vetten. Deze broden bakken wij de hele dag vers af waar de klant bij staat.

En ook onze koolhydraatarme broden zijn niet aan te slepen.”

De klant krijgt zoveel mogelijk vers bij Smullende Steven. Wij proberen zoveel mogelijk vers op de markt te bereiden en af te bakken hierbij kun je denken aan de handgeschepte kokos en handgemaakte gevulde koeken. En in het najaar in speculaas bereide gevulde koeken.

Croissants kaas/ham en croissants kaas worden de hele dag vers afgebakken.

Over Smullende Steven en Mijn Bakkerswinkel

2002 zijn we gestart op de hof in Amersfoort en in 2015 zijn de markten in Almere erbij gevoegd.

We liepen al jaren met het idee om onze producten via een webshop te verkopen, toen de Corona crisis in maart 2020 zijn intrede deed, werd dit een noodzaak.

Samen met Bernard van Ben webdesigner, die ik ken van Uw marktspecialist de spreekwoordelijke handen in elkaar geslagen en tot dit mooie resultaat gekomen,

“Bij ieder product zie je de ingrediënten en een korte omschrijving. Zo zie je direct wat erin zit.” aldus Maaike.

Onze markten dienen in eerste instantie als Pick-up-Point voor alle bestellingen. Later willen we kijken of er daadwerkelijk een vraag is om onze lekkere koeken en producten te versturen via de post.

 

Met Bakkersgroet,

Steven ter Haar – Smullende Steven

Bekijk hieronder op welke plaatsen we allemaal te vinden zijn op de markt.